Misjonsprosjekt

Skoleåret 2017/2018 samler Laget på Ås inn penger til MAF sine flyvninger fra Haydom sykehuset i Tanzania. Månedlig flyr MAF ut helsepersonell fra sykehuset til seks isolerte landsbyer.

MAF (Mission Aviation Fellowship) er en tverrkirkelig internasjonal organisasjon, som driver med bistandsflyvninger og nødhjelp. MAF flyr til steder ingen kan eller vil fly, over ørken, jungel, fjell og sumper. I områder der reiser på bakken tar dager og uker, eller der det ikke finnes veier. De opererer med 140 småfly i 25 land. Hvert fjerde minutt er det et MAF-fly som letter eller lander et sted i verden.

Hver måned flyr MAF til Haydom sykehus i Tanzania for å hente et team med leger og sykepleiere. I løpet av tre dager besøker helseteamet fem isolerte landsbyer for å hjelpe og undersøke gravide kvinner, vaksinere barn og behandle syke. MAF spiller en avgjørende rolle og lokalbefolkningen drar nytte av de hyppige, raske og pålitelige tjenestene MAF tilbyr. I tillegg til lokale helsepersonell flyr MAF inn internasjonale kirurger, ingeniører og spesialister som redder liv.

Vis du vil støtte dette prosjektet er det mulig å gi penger enten via

Vipps: Laget på Ås misjonsprosjekt #91644

Eller til konto: 0539 42 61868

 

Mer info om MAF på deres hjemmeside: maf.no

 

Reklamer